avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pierdut file din carnet munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pierdut file din carnet munca

Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala iar acum trebuie sa iasa la limita de varsta.Problema este ca ii lipsesc cateva pagini din cartea de munca,probabil le-a pierdut,ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 07:45, 7 Martie 2009
Trebuie vazut ce file lipsesc, de la ce angajator si sa mergeti la acesta sa va completeze carnetul de munca cu lipsurile existente.
s-au pierdut acele file,alte pareri?
nicolpa a scris:

Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala iar acum trebuie sa iasa la limita de varsta.Problema este ca ii lipsesc cateva pagini din cartea de munca,probabil le-a pierdut,ce se poate face in acest caz?

se poate face reconstituirea vechimii in munca pentru acea perioada
nicolpa a scris:

Tatal dvs. are o problema, una destul de importanta avand in vedere regimul juridic al carnetului de munca.

Va sugerez sa intrebati de urgenta la casa de pensii daca sunt suficiente, pentru perioadele "pierdute" din carnetul de munca, adeverinte eliberate de catre fostii angajatori, cu respectarea prevederilor cap. B, sectiunea VIII, art. 40 din Ordinul nr. 340/2001 pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 19/2000.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare catalina_vaduva@yahoo.com catalina_vaduva@yahoo.com Buna Ziua, As dori sa stiu la ce data poate iesi la pensie o persoana care a lucrat in urmatoarele conditii: Data angajarii: 13.07.1978, data nasterii ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare andre85 andre85 Poate un angajat aflat in concediu medical sa-si depuna cererea de pensionare ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Actele pensionarii handsu handsu Care sunt actele necesare pentru pensionare la limita varsta ? (vezi toată discuția)