Art. 115. — (1) Pentru anumite sectoare de activitate, unități sau profesii se poate stabili prin negocieri colective sau individuale ori prin acte normative specifice o durată zilnică a
timpului de muncă mai mică sau mai mare de 8 ore.
(2) Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.
Totusi, daca incalcati prevederea nu exista contraventie !
Revenind: In contract, la durata treceti 24 ore / saptamana si la repartizarea timpului de lucru treceti exact cum lucreaza (sambata de la 20,00 la 20,00 a doua zi)!
P.S. In primul mesaj ati indus in eroare deoarece v-ati referit la o persoana si ati scris programul pentru doua persoane. La 24 ore, egal 3 ziel de munca x 2 ar fi venit sase zile de munca pe saptamana si etc, nu mai intru in detalii !
Freeelis,
e posibil sa nu fi inteles corect ce am vrut sa spun, nu am cum sa mentionez program de lucru de 8 ore zi/inegal cand persoana respectiva va lucra doar o singura zi pe saptamana 24 ore ( va lucra si ziua si noaptea), adica de vineri ora 20- sambara ora 20.00, restul zilelor nu.
e putin mai ciudat acest program de aceea nu stiu cum e corect sa procedez. e un fel de tura, dar de fapt nu e tura....
referitor la ce a spus utilizatorul trandafir2, pot mentiona in contract la programul de lucru :
24 ore/zi/noapte/saptamana , inegal?
trebuie insa sa acord si spor de noapte de 25%
nu stiu cum sa procedez sa fie corect si cat mai clar. Poate cineva mai lucreaza cu asa gen de program.