avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incalcare drept concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incalcare drept concediu

Buna ziua.
va rog daca ma puteti ajuta si pe mine.
Lucrez in invatmant de doar doi ani ca si cadru didactic suplinitor
din data de 22 iunie am inteles ca se intra in vacanta.
dar din doiscutiile cu cei din conducerea institutiei ni s-a spus mie si unei colege ca totusi desi vom fi trecuti ca fiind in vacanta, noi vom veni la serviciu si in luna iulie, pt ca trebuie sa lucram la dosarele unor copii cu CES si sunt cu sutele si nu are cine sa le lucreze. adica vom face "hartii " toata vara, desi copii nu vom avea si nici nu vom fi trecuti la plata cu ora. am fost amenintati ca nu vom primi continuitate de la toamna daca vom refuza sa venim la serviciu.
va rog sa imi spuneti ce as putea face?

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Angajare grossu grossu La inceputul anului scolar, un profesor a fost angajat ca suplinitor, avand in camponenta catedrei si o ora rezervata a unui titular. In luna aprilie titularul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in invatamant isaalexandra isaalexandra Sunt angajata de la data de 15.09.2011,la o gradinita din jud Iasi,ca si educatoare calificata pe un post de suplinire,problema mea este legata de incetarea ... (vezi toată discuția)
Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)