avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in invatamant

Sunt angajata de la data de 15.09.2011,la o gradinita din jud Iasi,ca si educatoare calificata pe un post de suplinire,problema mea este legata de incetarea contractului de munca care din cate am inteles inceteaza la data de 22.06.2012, contractul de munca nu este la mine pentru ca doamna secretara refuza sa mi-l dea, si nu am semnat decat o hartie care nu era completata. Vreau sa stiu care este perioada determinata legala in invatamant si daca este posibil sa nu fi avut contract de munca in aceasta perioada? Multumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
isaalexandra, utilizator
Contractul individual de munca pt. suplinire functie didactica in invatamant, este un contract determinat ,incheiat pe durata unui an scolar,respectiv in cazul dvs.intre 1 septembrie 2011-31 august 2012.Nu am auzit de cazuri in care sa se lucreze la negru,adica fara cim in invatamantul de stat.....
Din 22 iunie intrati in concediu. Aveti cim, stati linistita!
Durata cim pe perioada determinata este 1 sept. - 31 august sau pana la revenirea titularului pe post.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
elena138, utilizator
Cred ca este vorba totusi despre cim pt. doar 1 an scolar,(1 septembrie -31 august)din moment ce precizeaza de incetare la finalizarea cursurilor scolare .
Multumesc mult pentru raspuns, acum astept sa vad daca voi fi platita pentru perioada de vacanta,deoarece d-na secretara m-a anuntat ca asta nu se va intampla din moment ce contractul inceteaza pe data de 22 iunie!
Solicitati urgent contractul de munca ,ma indoiesc ca a fost incheiat doar pana la sfarsitul cursurilor si nu pana in 31august,sfarsitul anului scolar.
Poate aparea suspiciunea ca cineva isi va insusi indemnizatia de co ce vi se cuvine de drept...

Alte discuții în legătură

Acordare spor de stabilitate (fidelitate) in invatamant laurentiuu laurentiuu lucrez din 15 sept 2001 pana in prezent in invatamant.Pentru a primi spor de stabilitate 15%, imi sunt necesari 10 ani in invatamant neintrerupti.Problema este ... (vezi toată discuția)
Drepturi detasare 100marian2011 100marian2011 Daca un cadru didactic este detasat incepand cu 20.06.2012 intr-o functie de inspector in ISJ Cluj, concediul de odihna aferent anului scolar 2011/2012 (lunile ... (vezi toată discuția)
Concediu cresterea copilului bilibokju bilibokju In anul scolar 2001-2002 am fost angajata ca profesor suplinitor pe perioada determinata . In mai 2002 am nascut si din august a inceput CCIC, iar din 31 ... (vezi toată discuția)