avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubire RCA

Buna Ziua.Detin o motocicleta cu care astazi am facut un accident.O doamna soferitza a iesit cu spatele din incinta unei interprinderi si ma acrosat pe mn destul de usor dar eu fiind in mers (cu ceva viteza) ,impactul destul de usor ma aruncat pe asfalt iar motocicleta a fost facuta cam praf.Doamna soferita detine un RCA de la city insurance.Din cate mi sa spus e dauna totala motocicleta.Care RCA despagubeste mai bine ?mai repede si eventual mai mult.Am ramas de acord cu doamna soferita ca isi face eventual o alta asiguare la o firma mai buna decat cea pe care o are ca apoi sa imi dea amiabila.Sfaturi ?
Cel mai recent răspuns: Ene Dragos , Consilier juridic 16:37, 3 Iunie 2013
nu ii expira nimic...o are valabila numai ca am fost eu umpic caft ca nu are o asigurare mai buna ci una de care nu am mai auzit pana acum:(....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident din vina altuia cu vatamare corporala, pagubitul avand rca expirat dani.gujan dani.gujan Buna, va rog sa ne ajutati sa luam o decizie in urmatoarea problema. In urma cu o saptamana baiatul meu a fost implicat intr-un accident rutier, s-a desprins ... (vezi toată discuția)
Acccident moto catam76 catam76 In data de 20.07.2012 in timp ce ma deplasam pe sos pipera cu motocicleta un sofer care venea din sent opus, a virat stanga fara sa se asigure eu lovindu-l in ... (vezi toată discuția)
Accident cu o persoana fara rca shalizar shalizar am facut un accident cu o persoana care este vinovata pentru neacodrare de prioritate si pe deasupra nu avea nici RCA, asigurarea intraindu-i in viguare de ... (vezi toată discuția)