avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pentru pensionar cu CIM partial
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pentru pensionar cu CIM partial

Sunt pensionara de invalidate gr 3 si sunt angajata cu 4 ore , iar in iunie trebuie sa ma internez in spital pentru recuperare.
Va rog mult sa-mi spuneti si mie daca beneficiez de concediul medical ,si daca pe trimitere este bifat la calitatea asigurat"pensionar ", influienteaza acordarea concediului medical si daca da cum se procedeaza pt a beneficia ce concediul medical.
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:39, 3 Iunie 2013
Aveti dreptul la concediu medical ca salariat, nu ca pensionar.
Spuneti medicului ca sunteti angajata cu 4 ore/zi si solicitati certificat medical, pe care trebuie sa-l anuntati la locul de munca si sa-l prezentati pana la sfarsitul lunii.
Prezentati-va la medic cu adeverinta de asigurat de sanatate, nu cu cuponul de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar cu pt si spitalizare flori9 flori9 Am intalnit o situatie mai neobisnuita: un pensionar care lucreaza cu timp partial 2h/zi la firma noastra a avut spitalizare in urma careia nu i s-a dat ... (vezi toată discuția)
Cum beneficiem de servicii medicale, pana la primirea primului cupon de pensie?? ContSters122901 ContSters122901 Buna ziua. Se stie ca, de la depunerea dosarului de pensie si pana la primirea cuponului de pensie trec in general 4 luni. In cazul unei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta angajator pentru internare alexandru_mihaici alexandru_mihaici Buna ziua, M-am intalnit cu o situatie stranie si va rog sa ma sprijiniti cu o indicatie de ordin juridic: Fiind intr-o zi libera, m-am prezentat la un ... (vezi toată discuția)