avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit contract prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit contract prestari servicii

Bună ziua!

La un contract prestări servicii, exemplu-zugrăvit scara blocului, care sunt taxele care se plătesc la stat, ex. la suma 3000 ron cât plăteşte angajatul? ªtiu că 16% impozit pe profit şi 5,5% CASS! se calculează din suma totală ambele?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gati976 , utilizator 19:30, 3 Iunie 2013
Va rog fiti mai explicit. LA contractul de prestari servicii cine e furnizorul? Altfel nu se intelege pt ca vorbiti de angajat si apoi de impozit pe profit care se plateste de catre persoane juridice.
Asociaţia de locatari doreşte să zugrăvească scara blocului! Asociaţia este angajatorul iar nepotul meu doreşte să realizeze lucrarea-angajatul! Se face un contract de prestări servicii între Asociaţie şi Angajat! Suma este de 3000 ron! Care sunt taxele care se plătesc de către angajat la stat! Îmi cer scuze IMPOZITUL PE VENIT, NU PROFIT!
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
gati976, utilizator
Acum am inteles. Daca e angajat atunci e contract individual de munca si se plăteste de catre angajat:

Cas
Cass
Somaj
Impozit venit
MULŢUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte, plati si taxe pt angajarea de personal la asoc. de prop. MrCod MrCod Din legea 230/2007 si HG1588/2007, plus alte informatii de la ANAF, avem concluzia ca in situatia in care nu se lucreaza cu firme, o asociatie de proprietari ... (vezi toată discuția)
Zugravit casa scarii gramaalexandra gramaalexandra buna ziua! la ultima sedinta s-a propus sa se zugraveasca casa carii ( care arata groaznic ),majoritatea proprietarilor prezenti refuzand acest lucru. cred ca ... (vezi toată discuția)
Cum putem plati un administrator? Adriantot Adriantot Am gasit un administrator atestat dar care are si autorizatie de persoana fizica eliberata de primarie pentru administrare de imobile. Prin ce fel de contract, ... (vezi toată discuția)