avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... FUNCÞIONAR PUBLIC - nerespectare de catre ANAF a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

FUNCÞIONAR PUBLIC - nerespectare de catre ANAF a hotararii Curtii de Apel

Bună dimineaţa!
Am avut un proces cu ANAF-ul la Curtea de Apel (Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal), ca primă instanţă. Litigiu de muncă (Legea 188/1999 privind statutul funcţionarilor publici), pe care l-am câştigat (parţial). Mai exact, conform hotărârii judecătoreşti din octombrie 2012, ordinul de încetarea raporturilor de muncă trebuia anulat, eu repusă în funcţie şi despăgubită cu diferenţa de salariu la zi. Nu s-a întâmplat asta. Am mai avut şi alte capete de cerere pe care nu le-am câştigat, motiv pentru care am făcut recurs. Sigur că şi ANAF-ul a făcut recurs. Acesta urmează să se judece în ianuarie 2014 (adica aproape de pensionarea mea, sic!). Am încercat să vă prezint pe scurt situaţia. Am rugămintea să mă lămuriţi în legătură cu un aspect. Din câte ştiu eu, hotărârile Curţii de Apel sunt executorii. Astfel că, indiferent de faptul că urmează un recurs, ANAF-ul trebuia să execute hotărârea dată de Curte în octombrie 2012. Este aşa sau eu nu sunt bine informată?
Vă mulţumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncà doinatautan doinatautan Bună ziua! Vă rog să mă lămuriţi într-o problemă. Am avut un proces, în calitate de reclamant, la Curtea de Apel. Procesul s-a terminat. Încă nu am ... (vezi toată discuția)
Exceptia de nelegalitate luca ioan luca ioan Buna seara Luni, 13.09.2010 am avut un proces la Curtea de Apel Iasi privind decontarea cheltuielilor de transport, de la domiciliu la locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca acum recursul dupa noul cod de procedura civila? claris05desi claris05desi Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca dupa legea 2/2013 recursul pe care institutia la facut in urma pierderi procesului pe care l-am intentat pe motiv de ... (vezi toată discuția)