avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exceptia de nelegalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exceptia de nelegalitate

Buna seara

Luni, 13.09.2010 am avut un proces la Curtea de Apel Iasi privind decontarea cheltuielilor de transport, de la domiciliu la locul de munca. Solutia este data mai jos, dar totusi completul de judecata era de contecios administrativ. Ce vrea sa insemne "solutionarea exceptiei de nelegalitate?"
Multumesc.

Număr unic dosar: 398/89/2010
Înregistrat în data de: 31.05.2010
Obiect dosar: litigiu privind funcţionarii publici (Legea Nr.188/1999)
Materia juridică: Contencios administrativ şi fiscal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
LUCA IOAN : Recurent
PENITENCIARUL VASLUI : Intimat
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Soluţie Detalii
13/09/2010 Dispune sesizarea Curşii de Apel Iaşi. secţia contencios administrativ cu soluţionarea excepţiei de nelegalitate;suspendă judecata recursului. Suspendat
28/06/2010 Acordă termen la 13.09.2010 pentru a se comunica duplicatul întâmpinării şi pentru a se repeta procedura de citare cu părţile. Încheiere
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 05:14, 15 Septembrie 2010
Solutia data este una intermediara. Adica s-a ridicat exceptia de nelegalitate a unui act administrativ iar instanta a suspendat cauza si a sesizat sectia de contencios administrativ urmand ca dupa solutionarea exceptiei de nelegalitate sa se reia judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia de nelegalitate Tirlea Andrei Tirlea Andrei Se poate ridica, in cadrul unui proces in contencios administrativ, exceptia de nelegalitate a altui act administrativ ce reprezinta fundamentul emiterii ... (vezi toată discuția)
Interpetare sentinta el_gringo el_gringo Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu un dosar in care am fost parat,reclamantul a facut recurs iar raspunsul la recurs este urmatorul: Tip ... (vezi toată discuția)
Cercetarea legalitatii unui act administrativ cu caracter normativ serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Daca in conformitate cu art. 4 din legea contenciosului administrativ (554/2004): Art. 4. - (1) Legalitatea unui act administrativ unilateral cu caracter ... (vezi toată discuția)