avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare comanda facuta online de catre furnizor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare comanda facuta online de catre furnizor

am facut o comanda online catre ......... Comanda era promotie pentru prelungire unui abonament pe 2 ani.
Comanda a fost inregistrata initial, am achitat online diferenta ( am consumat si puncte ), am primit mesaje ca, comanda va fi livrata in 48 ore.
Ulterior am informat ca, comanda a fost anulata, deoarece contractul era deja prelungit pe 2 ani.
Dat fiind ca initial (online) comanda a fost acceptata pot cere despagubiri pentru anulare unilaterala a comenzii de catre furnizor ? In situatia in care din acest motiv vreau sa anulez contractul inainte de termen ( 2 ani ) pot beneficia de anularea penalizarii rezilierii contractului ( abonamentului ?

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet dupa legea 161/2010 daniel77 daniel77 Am fost client al unei firme ”A” ce oferea servicii de internet (am platit taxa de instalare 100 RON si abonamentul lunar, iar rezilierea s-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie mobila MARCEL2010 MARCEL2010 Buna ziua as dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns,,cum pot sa scap de un abonament incheiat abuziv la V. Va explic cum sa intamplat. acum o luna imi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin un contract de internet, in perioada contractuala,se poate reziliala solicitarea clientului fara taxe de reziliere, sau alte taxe asemanatoare, solicitate de ... (vezi toată discuția)