avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati cu card PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati cu card PFA

Buna ziua,

Nu ma pricep la carduri si conturi in banca deloc:).Am un pfa.Am facut un cont la Transi pe pfa.Daca depun bani in contul curent care e legat de card, pot cheltui banii respectivi in concediu de exemplu (sa platesc cu cardul respectiv)?...sau tot ce intra pe cont trebuie scos cu un document anume(facturi, chitante...)
?
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: fandreeaf , utilizator 13:39, 4 Iunie 2013
Daca sunteti PFA, puteti cheltui banii de pe card, fara grija - aveti grija doar respectarii conditiilor bancii. Banii de pe card au acelasi regim ca numerarul, ii puteti cheltui fara un document conex.
Concediu placut!
va multumesc mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)