avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier se sterge cu noua pachet de lege
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier se sterge cu noua pachet de lege

Buna ziua

am si eu un prieten care a fost condamnat cu suspendare la 3 ani , acum doresc sa va intreb ca in cazul in care se aproba legea asta noua cu gratierile se sterge si cazierul lui?

Va multumesc frumos de acum pentru raspunsurile acordate de catre dvs! =D>
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
all3ss1o, utilizator
Cel mai recent răspuns: all3ss1o , utilizator 22:20, 9 Iunie 2013
proiectul a primit unda verde de la parlament...nu stiu ce ati vazut..
Proiectul a trecut doar de :Consiliul drepturilor omului mai este pana sa se faca pachet de lege , dar sa speram ca il va aproba si va fi bine...
Stie cineva despre legea cu gratiere ?
Cineva ceva noutati legate de legea gratieri ?
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecedente penale laurentiuu laurentiuu Pentru ocuparea unui post in spital (ex, medic), la dosarul pentru concurs apare si o declaratie pe proprie raspundere (sau cazier judiciar) din care sa ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal nu mai are infractiunea de inselaciune? all3ss1o all3ss1o Buna seara am auzit azi un zvon de la un prieten de al meu inchis care este inchis pentru inselaciune in forma continuata pe mai multe dosare cu noul cod ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)