Va rog. Sunt din Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal ca sa imi deschid firma.
De unde exact pot sa depun cerere si sa il ridic.
Alt problema, O sa imi iau un contabil. Vreau sa ma asigur ca el semneaza actele contabile
si e responsabil pt corectitudinea lor.
Ce contract treb sa semnez cu el si cam ce treb sa contina?
cazierul fiscal trebuie sa il cereti de la Adiministratia Fnantelor Publice...de obicei se eliberareaza pe loc dupa achitarea taxei.
pentru cotabil aveti doua posibilitati: ori ii incheiati un contract individual de munca si aveti contabl angajat, ori daca acel contabil are posibilitatea puteti incheia un contract de prestari servicii intre firma dvs si cea a contabilului. oricum contabilul este raspunzator pentru actele contabile intocmite, dar dvs in cazul in care veti fi administrator in fima va trebui oricum sa va puneti semnatura pe niste acte intocmite de contabil :D
Am fost la Adiministratia Fnantelor Publice pentru persoane fizice a sectorului unde sunt domiciliat.
Cand am intrebat la ghiseul de informatii am fost trimis la cea de persoane juridice.
Am sunat la pers juridice si acolo am fost trimis la registrul comertului.
Tipic romanesc, dar nu ma descurajez pt ca ma astept la multe altele de genul dc vreau sa am firma...
Acum eu sunt pers fizica care doreste sa isi deschida firma si
atunci ar treb sa mai incerc la AFP pt pers fizice?
Va rog daca e cineva din Bucuresti si ma poate ajuta cu un sfat.
De ce nu apelati la un avocat specializat in infiintarea societatilor comerciale?V-ar scuti de multi nervi si drumuri.Pana la urma la bani, tot acolo iesiti.sfatul meu este sa va gasiti contabilul inainte sa inregistrati firma pentru ca este f.important ce activitate o sa desfasurati, modul de impozitare,plus o gramada de declaratii ce se fac la inceput, declaratii care sunt cu termene si sunt importante.Puteti sa angajati un contabil in part time sau sa incheiati un contract cu un expert autorizat sau o societate autorizata, dar numai de corpul expertilor contabili.
Succes.
G.David
Incepind cu anul 2004 (Lege 359/2004 ) cazierul fiscal necesar pentru infiintarea unei soc com se obtine de catre Reg Comertului in concluzie a avut dreptate functionara de la Adm financiara !!
Pentru o eventuala colaborare puteti sa ma contactati
Mult succes
Contabilitate
talmacel
As mai avea o intrebare. Ca persoana fizica care e angajata la o firma ca sef contabl cu 2 ore si tine contabilitatea poate sa semneze toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)