Buna ziua,as vrea sa stiu care este procedura de anulare[radiere] a lichidatorului numit de Onrc in urma hotararii de dizolvare.Mentionez ca problema dizolvarii societatii s-a rezolvat in instanta,am o hotarare in care s-a dispus radierea mentiunii de dizolvare.Multumesc
Radiere ca urmare a nedepunerii bilantului ? Pana la urma nu mai conteaza din moment ce in recurs , banuiesc , ati castigat. Prin aceeasi hotarare ar fi trebuit sa se anuleze si numirea lichidatorului. Daca nu , in mod logic , avand in vedere faptul ca radierea nu mai subzista , activitatea lichidatorul ramane fara subiect , anularea numirii sale facandu-se in baza hotararii care a dispus radierea mentiunii de dizolvare.
Da asa mi se par si mie a fi logic DAR ma confrunt cu o situatie cel putin penibila si asta pentru ca de la Onrc mi s-a zis ca trebuie sa deschid alt proces pentru radierea mentiunii de numire lichidatorAsadar trebuie sa mai fac niste sapaturi la Onrc si eventual mi s-a sugerat sa merg la judecatorul delegat .Voi ce ziceti?
Poate a facut-o avocatul pt ca m-a reprezentat un avocat.Asta ar trebui sa apara si in hotarare,trebuie sa mentioneze asta undeva?Cum adica pe calea unei ordonante prezidentiale mai pe intelesul celor care nu au studii de specialitate ce ar trebui sa fac mai departe?