Buna cine stie sa imi spuna daca am depus recurs la Onrc si instanta pentru radierea mentiunii de numire lichidatoor ,avand o hotararea irevocabila de recurs impotriva actiunii de dizolvare,imi mai trebuie avocat sa ma reprezinte in instanta sau procedura este mai simpla avand problema dizolvarii rezolvata?Ce ma sfatuiti sa fac stiindu-se ca recursul depus nu este in termen?Multumesc si va rog dati-mi o lamurire pentru ca ma lupt cu problema aceasta din vara.
Sa inteleg ca societatea a fost dizolvata , s-a numit un lichidator , ati facut recurs la dizolvare si ulterior recurs pentru radierea mentiunii de numire a unui lichidator ??
Intrebarea nu este foarte clara si nu prea se leaga cu prevederile art 237 din L31
Da am o hotarare de dizolvare la care am facut recurs si a fost admis deci societatea nu se mai dizolva.A fost numit si un lichidator care nu a inceput procedura de lichidare iar acum practic nu mai are ce sa faca pentru ca problema cu dizolvarea nu mai este de actualitate.Da asa este ati inteles bine.Ce ma sfatuiti?Multumesc
Sa inteleg ca nu este nevoie de actiune in instanta [recurs] pentru radierea mentiunii de numire a lichidatorului?Se face in baza hotararii de radiere a dizolvarii chiar daca in aceasta nu mentioneaza in mod espres si despre numirea lichidatorului?Depun cererea 11-10-150 la Onrc si se rezolva?Multumesc frumos !
Nu se poate rasturna (casa) o hotarire judecatoreasca printr-o decizie personala a administratorului firmei.
Va trebui sa faci un recurs, sau o solicitare de ordonanta presedentiala pentru a revoca din functie lichidatorul si repune in functie administratorul vechi.
Nu ai nevoie de avocat. Fa o cerere redactata pe computer.