avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare numire lichidator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare numire lichidator

Buna cine stie sa imi spuna daca am depus recurs la Onrc si instanta pentru radierea mentiunii de numire lichidatoor ,avand o hotararea irevocabila de recurs impotriva actiunii de dizolvare,imi mai trebuie avocat sa ma reprezinte in instanta sau procedura este mai simpla avand problema dizolvarii rezolvata?Ce ma sfatuiti sa fac stiindu-se ca recursul depus nu este in termen?Multumesc si va rog dati-mi o lamurire pentru ca ma lupt cu problema aceasta din vara.
Cel mai recent răspuns: ramosim , utilizator 16:36, 25 Ianuarie 2011
Am aceeasi problema ca a utilizatorului NARCAT. Eu am facut recurs la decizia de numire a lichidatorului, dar instanta mi-a respins actiunea pe motiv ca incheierea Judecatorului Delegat nu a fost recurata si nu sunt intrunite cerintele art.25 din L26/90. Avocatul meu a facut apel(!?,, nu inteleg de ce recurs inaintea apelului), sustinand ca judecatorul nu a tinut cont de Decizia ICCJ publicata in MO656/28.07.2006, care reglementeaza acesta situatie si acum astept citarea. Daca imi resping actiunea si la apel, ce alta actiune pot face? Aici citesc despre ordonanta, alt avocat mi-a sugerat o actune de contestare in anulare. Nu mai inteleg nimic. Va rog dc ma puteti ajuta cu ceva sigur. Cu stima
ramosim a scris:

Am aceeasi problema ca a utilizatorului NARCAT. Eu am facut recurs la decizia de numire a lichidatorului, dar instanta mi-a respins actiunea pe motiv ca incheierea Judecatorului Delegat nu a fost recurata si nu sunt intrunite cerintele art.25 din L26/90. Avocatul meu a facut apel(!?,, nu inteleg de ce recurs inaintea apelului), sustinand ca judecatorul nu a tinut cont de Decizia ICCJ publicata in MO656/28.07.2006, care reglementeaza acesta situatie si acum astept citarea. Daca imi resping actiunea si la apel, ce alta actiune pot face? Aici citesc despre ordonanta, alt avocat mi-a sugerat o actune de contestare in anulare. Nu mai inteleg nimic. Va rog dc ma puteti ajuta cu ceva sigur. Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere lichidator NARCAT NARCAT Buna ziua,as vrea sa stiu care este procedura de anulare[radiere] a lichidatorului numit de Onrc in urma hotararii de dizolvare.Mentionez ca problema ... (vezi toată discuția)
Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)
Dizolvare cf. art 237 alin. 1 / legea 31/1990... Dinu Gabi Dinu Gabi Buna ziua, am o societate dizolvata cf. 237(1) lit. b / L31/1990, asupra careia instanta s-a pronuntat in noiembrie anul trecut, sentinta devenita definitiva ... (vezi toată discuția)