In 2009 am facut iesirea din indiviziune. Eu, mama si sora. Instanta a hotarat, decizia fiind definitiva si irevocabila.Casa a fost atribuita mie si mamai. S-a atribuit parcele de teren fiecarei persoane. Insa 30 mp din casa se afla amplasat pe parcela atribuita sorei - care nu are drept la casa. Consider ca este (superficie)
Mama mi-a vandut partea sa din casa. Sora a aflat, si m-a dat in judecata `` Obligatia de a face pretentii` ca sa ma oblige sa faram partea din casa (suprafata 30 mp de pe terenul sau) Insa casa estre trecuta in cartea funciara pe numele meu, chiar daca se afla pe terenul ei.
Conform prescriptiei daca au trecut 3 ani de la decizia definitiva si irevocabila , prin neapelare, nimeni nu a facut recurs atunci, si a ramas lege intre parti, se poate lua in calcul art.art.1837 si Art.1841 si decretul Decretului 167/10.04.1958 art 1,3 si 11?
Sora , ar mai putea sa ma oblige intr-un fel ?
Va multumesc
Vanzare teren
gigelas
Buna ziua,
Exista doua terenuri despartite de un drum.Un teren de 1500 mp. si altul de 1000 mp. Ambele terenuri se afla pe acelasi titlu de proprietate. ... (vezi toată discuția)