avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... REPARTIZARE DOSAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

REPARTIZARE DOSAR

Dosarele sunt repartizate aleatori catre judecator sau se tine cont de speta . De exemplu avem iesirea din idiviziune si separat am introdus o actiune in pretentii in care sunt aceleasi persoane , ac proprietate .
Dosarele se repartizează aleatoriu judecătorilor de la o anumită instanţă. Doar printr-o coincidenţă ambele cauze pot ajunge la acelaşi complet de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea aleatoare a dosarelor tibimarin tibimarin Buna seara, Poate cineva sa-mi explice, va rog, cum se realizeaza repartizarea aleatoare a dosarelor catre completele de judecata? In ce consta acest ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Dosar partaj bunuri comune MaryMiha MaryMiha Am un dosar de partaj pe rol l a care fostul sot a facut apel. S au amanat o multime de termene i ar acum la ultimul termen s a amanat pentru citarea partilor ... (vezi toată discuția)