va rog daca ma poate ajuat cineva cu un sfat .
am in concesiune pe o perioada de 15 ani o suprafata de 22-m2 unde desfasor o mica activitate de comert ,incepind de la 19 ian am primit instiintare de la primarie precum intentioneaza sa rezilieze contractul care e in derulare si au trecut abea 6 ani in notificare specifica ,ca interesul local o impune si ii da acest drept de reziliere ce pot face in acest caz mie imi pare ca totul e cusut cu ata alba insa nu am speranta ca voi putea face ceva ma poate indruma cineva sa atac aceasta decizie care imi afecteaza afacerea si sanatatea traiesc in stres si nu prevad nici o iesire va multumesc
sfatul meu sa nu renuntati la prima instiintare. ca sa va dea afara tb sa va dea in judecata pentrua rezilia contractul. Atunci va aparati in fata instantei si cu ajutorul unui avocat poate aveti sanse de castig. BAFTA MULTA
Sunt de acord cu opinia domnului avocat .Instiintarea primita nu afecteaza derularea contractului care continua sa produca efecte juridice. Pentru rezilierea acestuia pimaria trebuie sa formuleze o actiune in instanta si sa administreze probe privind necesitatea rezilierii motivat de interesul local pe care trebuie sa il dovedeasca. Asa ca, stati linistit chiar si in eventualitatea unui proces care de regula dureaza , aveti sanse sa mentineti contractul in vigoare daca probele primariei nu sunt concludente. Oricum la momentul respectiv este nevoie sa va angajati un aparator. Va doresc succes!