avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

Buna ziua.Asdori sa stiu si eu daca trebuie sa fac un contract decomodad intre mine si tatal meu penru a putea sa fa firma pe adresa lui,mentionez ca eu locuiesc in aceasi curte cu el,dar el este propietarul imobilului.Trebuie sa deschid pfa persoana fizica autorizata pentru a acsesa maura 141.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana-Maria Pitiritean , Avocat 10:28, 5 Iunie 2013
buna ziua,
da, aveti nevoie de un contract de comodat pentru a putea face dovada sediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas fara sediu elenarobe elenarobe buna ziua Am fost evacuata de propietar din fostul sediu. social Momentan firma mea nu mai are sediu social. Ce optiuni am, si ce pot face? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Ce facturi achita pfa ? shaggy.g shaggy.g Deci doresc sa infiintez un PFA pentru a folosi unele servicii online internationale. Pentru a confirma ca sunt o Persoana Fizica Autorizata, voi avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui pfa ContSters136190 ContSters136190 Buna ziua As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa. 1)In primul rand m-ar interesa: ... (vezi toată discuția)