avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Limitele dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Limitele dreptului de proprietate

Pe linia de hotar a proprietatii mele private se construieste un bloc privat. Acum vrea sa tencuiasca calcanul.La realizarea blocului s-a folosit fara acordul meu cam 3m adincime din proprietatea mea Am facut plingere ptr tulburarea posesiei si pina a venit raspunsul NUP,a durat 1 an,ei au realizat constructia.Acum la fel,vor sa tencuiasca calcanul dar punind schele agatate de bloc,nu sprijinite pe pamint.si spun ca dreptul meu de proprietate nu este si in aer.Deci va intreb dreptul de proprietate este clar pe orizontala dar este si pe verticala?

Alte discuții în legătură

Autorizatie vecini pt.finisaj fatada lili7 lili7 Buna ziua, am o problema cu unul dintre vecini: construiesc o casa, am autorizatie de construre, am si acordul vecinilor. Constructia este ridicata (etaj si ... (vezi toată discuția)
Sunt dat in judecata pentru ca as fi depasit cu acoperisul cativa cm din terenul vecin. ma ajuta cu ceva procesul castigat acum o luna? gyany23 gyany23 am primit acasa o citatie prin care sunt chemat la tribunal pentru FOND obligatia de a face prin care vecinul meu ma obliga daca o sa castige sa demolez ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)