Buna ziua. Am un baietel de 2 ani, impliniti in 30 mai( pentru care am fost in ccc, pe perioada de doi ani) in data de 28 mai am nascut cel de-al doilea copil si urmeaza sa imi iau ccc tot pe perioada de doi ani. De la AJPS mi s-a spus ca o sa intru dintr-un concediu in altul. Adica de la locul de munca o sa mi se prelungeasca suspendarea contractului de munca. Azi am vorbit la lucru si mi s-a spus ca trebuie sa fac o cerere de revenire la locul de munca cu data de 31 mai si o cerere de suspendare a contractului de munca tot cu data de 31 mai. Intrebarea este, in aceasta situatie mai mi se prelungeste suspendarea contractului de munca si voi mai intra dintr-un ccc in cel de-al doilea ccc? Ma intereseaza pt ca mi s-a spus tot de la AJPS ca daca intri dintr-un concediu in altul atunci ti se pastreaza aceasi indemnizatie. Va multumesc.
2. - Faceti o cerere catre angajator (anexati si o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil) prin care solicitati prelungirea suspendarii contractului individual de munca (CIM) pentru a intra in CCC2 pana la varsta de 2 ani.
- Deci nu trebuie sa faceti cerere de reluare a activitatii si apoi alta cerere de suspendare a CIM.
3. Veti intra direct din CCC1 in CCC2 si veti avea aceeasi indemnizatie.
4. La Primarie (sau la AJPIS) va prezentati cu decizia de prelungire a suspendarii CIM si cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil (alte acte nu mai sunt necesare).
Suprapunere cic
crissa82
Avem o angajata care se afla in cic pana la data de 10.04.2014.
In data de 02.04.2014 a nascut cel de-al doilea copil.
Cu ce data se face suspendarea.
Mai ... (vezi toată discuția)