avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Documente licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Documente licitatie

Una dintre cerintele unei licitatii este certificat ISO sau echivalent. In cazul ca ofertantul nu detine ISO, acesta poate prezenta orice alte probe sau dovezi, in masura in care dovezile confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii.
Ce sunt aceste "dovezi", ce documente pot folosi?
Punctajul va fi mai mic fiindca nu am certificat ISO?
Cel mai recent răspuns: DSpinciu , utilizator 21:19, 5 Iunie 2013
Nu exista punctaj pentru existenta certificarii ISO. Fiind cerinta minima de calificare, va fi evaluat in termeni de "exista" sau "nu exista".
E foarte important tipul documentului pe care intentionati sa/l prezentati in locul Certificatului ISO 9001. De regula sa fie emis de o terta entitate, acreditata in vederea emiterii unor astfel de documente, procedurile proprii interne, nefiind suficiente.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
DSpinciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare iso acreditata sau neacreditata? hihahi hihahi Va salut. Intentionez sa achizitionez un certificat ISO (defapt 2, ISO 9001 si ISO 14001) necesare participarii la licitatii de constructii. Am ceva oferte ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)