Este corect ca la eliberarea unui <<Titlu de proprietate>>, pe acesta sa nu fie trecuti toti mostenitori defunctului in numele caruia sa eliberat acesta? Mai exact cererea de retrocedare a unui teren extravilan s-a facut in anul 1994 de catre toti cei 7 mostenitori ai bunicului meu. Punere in posesie s-a facut acum 2 luni si pe titlul de prorietate au fost trecuti doar 4 din mostenitorii de drept din cei 7, ceilalti 3 decedand intre timp. Ce pot face eu in acest caz, ca mostenitor de drept al tatalui meu ? (acesta fiind unul dintre fratii decedati in anul 1999). Cum pot dovedi eu ca sunt mostenitorul lui (tatal meu) daca el pe titlu nu apare, ca urmas al bunicului meu .:(
Iesire indiviziune
MITI78
Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune.
MITI78
Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)