avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Este corect ca la eliberarea unui <<Titlu de proprietate>>, pe acesta sa nu fie trecuti toti mostenitori defunctului in numele caruia sa eliberat acesta? Mai exact cererea de retrocedare a unui teren extravilan s-a facut in anul 1994 de catre toti cei 7 mostenitori ai bunicului meu. Punere in posesie s-a facut acum 2 luni si pe titlul de prorietate au fost trecuti doar 4 din mostenitorii de drept din cei 7, ceilalti 3 decedand intre timp. Ce pot face eu in acest caz, ca mostenitor de drept al tatalui meu ? (acesta fiind unul dintre fratii decedati in anul 1999). Cum pot dovedi eu ca sunt mostenitorul lui (tatal meu) daca el pe titlu nu apare, ca urmas al bunicului meu .:(
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
MioaraOlteanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: MioaraOlteanu , utilizator 18:27, 5 Iunie 2013
trebuie sa faceti o contestatie la cine a emis titlul de proprietate.trebuiau trecuti toti mostenitorii. daca nu se rezolvatrebuie sa faceti proces
Va multumesc ! pentru raspuns. Am sa tin cont de sfatul dumneavoastra si am sa-l urmez intocmai. O zi buna !!!
Referitor la articolul <<Titlu de proprietate>>, sun deschisa in a primi si parerile altor consultanti . Va multumesc ! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune MITI78 MITI78 Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)
Iesire indiviziune. MITI78 MITI78 Cum pot deveni proprietarul casei in care a locuit tatal meu avand urmatoarele documente¨: -Titlu de proprietate pe numele bunicului decedat in care mai apar ... (vezi toată discuția)