avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retete compensate pentru cei cu venit numai din pensii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retete compensate pentru cei cu venit numai din pensii 600 lei

Ma aflu in situatia in care pensia este de 581 lei lunara , iar in una dintre luni am primit de la banca la inchiderea depozitului suma de 21 lei impozitata , cum ma afecteaza in cazul eliberarii retetelor compensate cu 90 % ,stiind ca suma pentru care se iau in calcul venit realizat numai din pensii , potrivit HG 186 din 25.02.2009 este de de pana la 600 lei/luna

Alte discuții în legătură

Retetele compensate LazaVoichita LazaVoichita Buna ziua, am o problema legata de retetele compensate cu 90% pentru medicamente ,care se acorda pensionarilor cu venituri mai mici de 700 de lei. Daca ... (vezi toată discuția)
Notificare cnas referitor la programului pentru compensarea cu 90% a medicamentelor Ibee Ibee Buna ziua, In numele bunicii mele as dori sa cer un sfat legat de situatia cu care se confrunta. De curand a primit o notificare de la CNAS care ii aduce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului DariusG DariusG Buna seara, Cu ajutorul dvs. as dori sa aflu cateva raspunsuri. Daca sotia mea urmeaza cursurile de master la zi (neintrerupt), fiind in anul 2 de studiu, ... (vezi toată discuția)