Buna ziua, eu am de platit o suma foarte mare la intretinerea apartamentului si am primit o "Comunicare adresa" prin care spune, citez:
"Va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea comunicarii sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii aveti obligatia de a depune intampinare"
Puteti sa imi spuneti daca platesc suma mai este nevoie sa depun intampinarea
sau ce curs trebuie sa urmez daca eu platesc aceasta suma. Multumesc
Întâmpinarea este un act procedural prin care dvs. aveţi posibilitatea să răspundeţi la pretenţiile formulate de reclamant şi, totodată să vă şi apăraţi.
Se pare că aţi fost chemat în judecată de cineva (asociaţia de proprietari), pentru a-şi recupera sumele pe care le datoraţi, iar acum, trebuie să depuneţi întâmpinare pentru a vă apăra. În caz contrar după cum spune şi în comunicarea respectivă, nu o să mai puteţi aduce probe în apărarea dumneavoastră şi nici să invocaţi excepţii. Vă rămâne doar posibilitatea să discutaţi în contradictoriu faptele invocate de reclamant în susţinerea cererii sale în judecată.
Dacă plătiţi suma respectivă, puteţi să prezentaţi reclamantului chitanţa şi el va renunţa la proces. Dacă o plătiţi mai târziu şi nu mai aveţi timp să mergeţi la el, vă prezentaţi cu chitanţa în ziua stabilită pentru judecată şi o prezentaţi instanţei, iar acesta va putea renunţa la pretenţii.
Comunicare adresa
daniar
bunaziua ma ajuta cineva pt cine este acest comunicat?in legatura cu dosarul ... in calitate de intimat va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Intampinare
Poesia74
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce inseamna intampinare si cum se formuleaza.In aprilie am dat in judecata pe tatal fiului meu pentru majorare pensie ... (vezi toată discuția)