avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare pensie intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare pensie intretinere

Am primit o Comunicare Adresa, avand calitatea de parat, in care sunt obligat sa depun o intampinare sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca exceptii. Mentionez ca am fost dat in judecata de fiica mea minora pentru pensia alimentara.
In intampinare trebuie sa cuprind:
-nume, prenume, CNP, domiciuliu, etc.
-exceptii procesuale
-raspunsul la pretentiile reclamantului
-dovezi cu care ma apar
-semnatura
Insa, intrebarea mea este: Cum ar trebui formulata intampinarea daca sunt de acord cu toate pretentiil si motivele cererii?
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 21:50, 22 Iulie 2014
fie formulati intampinare cu toate detaliile specificare de dvs, precizand ca sunteti deacord cu cererea acesteia, fie nu trimiteti intampinare si va prezentati la termenul la care veti fi citat. La termen este suficient sa precizati oral pozitia dvs in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare adresa daniar daniar bunaziua ma ajuta cineva pt cine este acest comunicat?in legatura cu dosarul ... in calitate de intimat va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)
Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)
Citatie baleanugabi baleanugabi Am primit o citatie ptr.ca am intarziat cu plata chiriei si intretineri,trebuie sa depun o intampinare si nu stiu ce sa scriu in ea si ce este o ... (vezi toată discuția)