Am primit o citatie ptr.ca am intarziat cu plata chiriei si intretineri,trebuie sa depun o intampinare si nu stiu ce sa scriu in ea si ce este o intampinare.Multumesc!
intampinarea este un inscris prin care expuneti punctul dvs de vedere cu privire la cererea de chemare in judecata, apararile dvs si probele de care intelegeti sa va folositi pentru a va sustine apararaea.
Intampinarea este actul de procedura prin dumneavoastra, paratul, ca aparati, in fapt si in drept, fata de cererea de chemare in judecata. Ea va cuprinde datele dvs personale ( nume, prenume, CNP, adresa, exceptii procesuale, raspunsul dvs la toate pretentiile si motivele cererii si dovezile cu care intelegeti sa va aparati.Trebuie sa o depuneti in doua exemplare, pentru reclamant si pentru instanta. Toate copiile pe care le atasati intampinarii trebuiesc certificate ( conform cu originalul si semnatura ).
Termen intampinare
aelemarac
Buna ziua,
Am gasit la o locatie veche (la care nu mai locuiesc) un plic de la Judecatorie in care sunt instiintata ca sunt parata intr-un proces si ca am la ... (vezi toată discuția)