avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... citatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

citatie

Am primit o citatie ptr.ca am intarziat cu plata chiriei si intretineri,trebuie sa depun o intampinare si nu stiu ce sa scriu in ea si ce este o intampinare.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Stan , Avocat 14:58, 16 Ianuarie 2012
intampinarea este un inscris prin care expuneti punctul dvs de vedere cu privire la cererea de chemare in judecata, apararile dvs si probele de care intelegeti sa va folositi pentru a va sustine apararaea.
Intampinarea este actul de procedura prin dumneavoastra, paratul, ca aparati, in fapt si in drept, fata de cererea de chemare in judecata. Ea va cuprinde datele dvs personale ( nume, prenume, CNP, adresa, exceptii procesuale, raspunsul dvs la toate pretentiile si motivele cererii si dovezile cu care intelegeti sa va aparati.Trebuie sa o depuneti in doua exemplare, pentru reclamant si pentru instanta. Toate copiile pe care le atasati intampinarii trebuiesc certificate ( conform cu originalul si semnatura ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost data in judecata? MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. In vara am avut un mic accident intr-o parcare. Am fost la Politie la Tamponari, iar vinovat a iesit celalalt sofer. Mi-a spus ca o conteste ... (vezi toată discuția)
In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)
Termen intampinare aelemarac aelemarac Buna ziua, Am gasit la o locatie veche (la care nu mai locuiesc) un plic de la Judecatorie in care sunt instiintata ca sunt parata intr-un proces si ca am la ... (vezi toată discuția)