Am facut o iesire din indiviziune pe cale judecatoreasca pentru o casa in care sunt 6 apartamente.Sentinta a avut o eroare referitoare la suprafetele a 3 apartamente in sensul ca erau mai mari asa ca am cerut indreptarea erorii materiale lucru ce s-a si aprobat.Am cerut intabularea in cartea funciara prin intermediul unui avocat si am constatat ca s-a facut intabularea cu eroarea existenta in sentinta.Am intrebat avocatul ce e de facut si a dat din umeri.Dupa vreo 2 ani cineva nu stiu cine s-a dus si mi-a rectificat inscrierea in cartea funciara dar numai mie la ceilalti 2 proprietari nu.Am aflat cu totul intamplator vazand extrasul meu de Cf la unul din propprietari nu stiu cum l-a obtinut ca doreste sa-si mansardeze.Asa ca am cerut prin intermediul unui avocat sa li se faca si lor rectificarea conform incheierii ce o aveam atasata sentintei.De la cartea funciara s-a respins cererea.Eu nu inteleg de ce aceeasi sentinta a fost aplicata preferential,de ce cineva a putut sa opreze in cartea mea funciara si nu am fost anuntata si de ce cineva a putut cere un extras de cf pentru ap meu si in numele meu.Ce pot sa fac pentru a rectifica inscrisurile celor 2 proprietari?