A primul termen de judecata, la Curtea de Apel, in mai putin de o saptamana.
Nu am un avocat care sa ma reprezinte, in acest moment dosarul nu este in arhiva, este la judecator.
Nu sunt depuse nici motivele.
Va rog sa ma ajutati cu sugestii:
daca exista posibilitatea sa pot face copii dupa dosar, tinand cont ca in acest moment dosarul este deja la judecator
daca pot cere alt termen pentru a putea depune motivele
va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de amanare
Din ce motiv doriti amanarea? Nu ati avut destul timp pt a studia dosarul si a redacta motivele?
in mod normal ar trebui ca la primul termen in apel sa depuneti la dosar motivarea acestuia.
Nu am avut avocat, procesul se desfasoara in alta localitatate.
Avocatii cu care am discutat vor sa studieze mai intai dosarul, dosarul fiind in acest moment la judecator.
Sunteti singurul avocat care mi-ati spus ca se poate cere dosarul de la judecator si aduce in arhiva.
In acest moment nu am dosarul complet, si nici avocat. Deci nu este timp pentru a studia dosarul si a depune motivarea acestuia.
In acest moment am nevoie de o solutie pentru a amana primul termen si depunerea motivelor,
Angajati un avocat a carui imputernicire sa fie facuta cu scurt timp inainte de termen. Astfel va avea un motiv temeinic pt a cere amanarea in sensul de a studia dosarul si a pregati apararea.