avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen transmitere Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen transmitere Revisal

Buna ziua,
in Revisal am un CIM pe perioada determinata ce expira in data de 11.06.2013. Eu voi fi plecata din localitate pana in 15.06.2013, ma intrebam ar fi o problema daca as trimite de azi Revisalul cu CIM-ul respectiv pe care il facem pe determinat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 6 Iunie 2013
Nu este nicio problema daca transmiteti REVISAL-ul astazi.
Termenul maxim de transmitere este de 19 zile lucratoare calculat de la data de 11.06.2013.
Daca este un CIM pe perioada determinata ce expira in 11.06.2013 si decidem sa il prelungim nu ar trebui trimis in 10.06.2013? cele 19 zile se aplica si in asemenea cazuri?
Nu, transmiterea se face in termen de maxim 19 zile lucratoare de la data de 11.06.2013, potrivit art.4 alin.2 din HG nr.500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal pentru prelungire cim durata determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Unui angajat ,cu cim pe durata determinata, ii expira contractul pe data de 12.03.2016(sambata). Este bine daca transmiterea revisalului pentru ... (vezi toată discuția)
Incheiere act aditional/transmitere revisal AlexMoon AlexMoon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie. Contractul pe perioada determinata expira pe data de 01.04.2016, contractul urmeaza sa fie prelungit pe ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna sera, In cazul unui cim pe perioada determinata in cat timp pot transmite prelungirea lui???? ex. am un cim care a expirat astazi cu 16.01.2012 si va ... (vezi toată discuția)