avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... TRANSMITERE REVISAL PENTRU PRELUNGIRE CIM DURATA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

TRANSMITERE REVISAL PENTRU PRELUNGIRE CIM DURATA DETERMINATA

Buna ziua,

Unui angajat ,cu cim pe durata determinata, ii expira contractul pe data de 12.03.2016(sambata). Este bine daca transmiterea revisalului pentru prelungire cim se face pe data de 11.03.2016(vineri)?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 10 Martie 2016
Da, este bine daca transmiteti in 11.03. prelungirea duratei c.i.m.
Legea prevede un termen de maxim 19 zile lucratoare de la data de 12.03 pentru a transmite revisal-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca narcidani narcidani buna ziua in 12 decembrie 2012 am semnat un cim pe o perioada de 3 luni,a-s dori sa stiu cand se implinesc cele 3 luni ,mai bine zis cand expira acel cim? in ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim durata determinata soucadan soucadan Buna ziua, un CIM pe durata determinata de 12 luni (14.12.2012 - 14.12.2013) expira intr-o zi nelucratoare (sambata), doresc prelungire cu 12 luni, cu ce data ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, in Revisal am un CIM pe perioada determinata ce expira in data de 11.06.2013. Eu voi fi plecata din localitate pana in 15.06.2013, ma intrebam ar ... (vezi toată discuția)