avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi angajati

Buna ziua,

am o rugaminte, daca puteti sa ma ajutati cu niste lamuriri.

Eu si sotul locuim avem domiciliul stabil in Bucuresti.

Firma la care lucreaza sotul meu, are sediu social in Bucuresti si punct de lucru in alta localitate la aprox. 200 km.

Sotul este angajat sa-si desfasoare activitatea la acest punct de lucru.

In contract scrie ca lucreaza 5 zile pe saptamana a cate 8 ore/zi

Beneficiaza de cazare si costul drumului .

Salariul tarifar este stabilit fara alte sporuri si drepturi

Pleaca luni si se intoarce vineri.

Avand in vedere ca serviciul este inafara localitatii de resedinta, avand in vedere ca dintr-o luna calendaristica el sta acasa doar 8 zile, restul si zi si noapte este acolo, are dreptul la diurna?

Nu figureaza in raportul Revisal ca ar fi detasat sau delegat in alta localitate.

Cu multumiri si scuze,

In asteptarea raspunsului d-voastra,
Cel mai recent răspuns: Apostol Pacuta , utilizator 08:00, 7 Iunie 2013
depinde cum este stipulat in contractul de munca. daca are clauza de mobilitate sau nu
Nu are clauza de mobilitate
Delegarea nu se opereaza in Revisal.

In c.i.m. la locul de munca ce este prevazut?
Locul de munca este prevazut la punctul de lucru din alta localitate
Adica, are locul de munca prevazut in c.i.m. in localitatea X si lucreaza in localitatea Y?

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale Apostol Pacuta Apostol Pacuta Ce drepturi salariale are un angajat care este angajatul unei firme cu sediul social in Bucuresti, dar punctul de lucru unde se de desfasoara activitatea este ... (vezi toată discuția)
Cim NicolaeManea NicolaeManea Doresc sa stiu daca din punct de vedere legislativ, este corecta inscrierea in CIM ca loc de munca o sectie a unei societati, sectie ale carei puncte de lucru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare delegarii werepairit werepairit Buna ziua. Ce acte trebuie sa intocmim in situatia in care un angajat este delegat in alta localitate? Locul unde isi va desfasura activitatea este ... (vezi toată discuția)