avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Clinica medicala poate/nu poate sa isi vanda ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Clinica medicala poate/nu poate sa isi vanda serviciile online

Buna ziua,

o clinica medicala doreste sa ofere pacientilor posibilitatea de a achizitiona prin intermediul internetului, analize/examene medicale cu plata online. Astfel, analizele/examenele medicale efectuate in cadrul clinicii respective, vor fi postate pe propriul site sau un alt site, unde vor putea fi achitate on line, fiind suficient ca ulterior, pacientul sa se prezinte la clinica in vederea efectuarii investigatiilor achitate. Avand in vedere ca serviciile medicale vor fi prestate in favoarea clientului, in cadrul clinicii si ca prin intermediul internetului se va face doar plata serviciilor prestate, este necesara vreo autorizatie/aviz/CAEN?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:58, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
Legal nu vad de ce ar trebui sa existe impedimente atata timp cat doar plata se face on line, toate datele pacientului ramanand necunoscute mediului on line.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere - venituri din strainatate kasyeru kasyeru Parintii mei sunt divortati din 1997 iar eu locuiesc cu mama. Tatal imi plateste pensia de intretinere lunar inca de la divort fara vreo intarziere in valoare ... (vezi toată discuția)
Coleg cu tbc ackhizitii ackhizitii Cum se procedeaza in cazul in care se depisteaza ca un coleg are TBC ? Beneficiem de de ajutor din partea institutiei in cazul in care vrem sa ne facem ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate factura servicii medicale pentru angajat georgiapopa georgiapopa In ce masura pot fi deductibile serviciile medicale efectuate la o clinica privata , pentru un angajat, factura fiind emisa pe firma? In contractul de munca al ... (vezi toată discuția)