avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum putem vedea pe site-ul instanþei toate pãrþile ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum putem vedea pe site-ul instanþei toate pãrþile dintr-un dosar?

buna ziua . fac parte din dosarul p a s petrom 12095/299/2009 inscris la jud.sect.1 bucuresti. in acel dosar eram peste 5000 de salariati. cand intram pe portal gaseam dosarul cu tote paginile in care erau toti reclamantii . intrbare -dosarul il gasim pe portal dar cum gasim toate paginile ca nu mai reusim sa ne vedem daca mai santem parti deoarece multi nu mai lucram in petrom si nu mai ne gasim nici in dosar, apare doar prima pagina. va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nu mai gãsim dosarul pe portalul instanþelor mihaelaciocarlan mihaelaciocarlan buna ziua .scriu in numele mai multor fosti salariati doljchim care am avut un dosar cu nr 12095/299/2009 la jud.sect1 bucuresti ,dosar care cuprindea peste ... (vezi toată discuția)
Proces vechi de 10 ani BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua. În urmă cu 10 ani Asociația Salariaților Petrom a chemat în judecată pe liderii Petrom de atunci ( SOV, Liviu Luca , etc), dosar prin care se ... (vezi toată discuția)
Cum pot găsi un dosar,căruia nu îi mai stiu nici numărul, nici cand s-a soluționat sentința? Vladila.Gabriel Vladila.Gabriel În 2009 am fost vinovatul unui accident rutier pe o trecere de pietoni!As dori acum sa imi redobandesc permisul de conducere,imi trebuie o copie după ... (vezi toată discuția)