avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu mai gãsim dosarul pe portalul instanþelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu mai gãsim dosarul pe portalul instanþelor

buna ziua .scriu in numele mai multor fosti salariati doljchim care am avut un dosar cu nr 12095/299/2009 la jud.sect1 bucuresti ,dosar care cuprindea peste 5000 de salariati petrom din 2009. pana in decembrie trecut l-am gasit pe portalul jud sect 1 dar acum nu-l mai gasim ajutati-ne dumneavoastra daca puteti cu avocatul nu am mai tinut legatura de atunci pt ca am fost disponibilizati si am pierdut contactul cu cel care a strans banii si i-a dat avocatului . va rugam ajutatine. va multumim.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 30 Aprilie 2013
Vedeti aici
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem vedea pe site-ul instanþei toate pãrþile dintr-un dosar? dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . fac parte din dosarul p a s petrom 12095/299/2009 inscris la jud.sect.1 bucuresti. in acel dosar eram peste 5000 de salariati. cand intram pe ... (vezi toată discuția)
Proces vechi de 10 ani BoangherMihaela BoangherMihaela Bună ziua. În urmă cu 10 ani Asociația Salariaților Petrom a chemat în judecată pe liderii Petrom de atunci ( SOV, Liviu Luca , etc), dosar prin care se ... (vezi toată discuția)
Invitatie la mediere dupa inceperea procesului anonim_71 anonim_71 Buna ziua.Este normal sa fi chemat la mediere dupa ce esti dat in judecata?Un fost salariat Petrom a fost dat in judecata de catre societate in 2012 pt ... (vezi toată discuția)