avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati - intrebare pentru tatal meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati - intrebare pentru tatal meu

Sunt invatator pensionat si am functionat pe semestrul 1 in anul scolar 2012-2013 la o unitate scolara ca invatator.Am fost platit prin sistemul plata cu ora.In aceste conditii as dori sa stiu cate zile de concediu de odihna platite am dreptul.Si daca se poate sa-mi spuneti si procedeul de calcul.Va multumesc mult.:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 8 Iunie 2013
Ati incheiat un c.i.m. cu unitatea de invatamant respectiva? Daca da, atunci in cuprinsul acelui c.i.m. trebuia precizata durata CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare cadru didactic mela20 mela20 Buna ziua!Sunt învățătoare ,am 60 de ani împliniți în 6 noiembrie 2015 .Aș dori să știu dacă mă pot pensiona la 1 iulie 2016 și dacă \"da\" , ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna doichitahorescu doichitahorescu As dori sa aflu daca sotul meu, profesor, are dreptul la banii de vacanta pentru anul 2013. Conditiile pentru care va intreb sunt urmatoarele: pana in 19 ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca denadai11 denadai11 Buna seara. Lucrez la o unitate scolara ca si cadru didactic auxiliar.De curand secretarul scolii si-a depus o cerere de incetarea centractului de munca pe ... (vezi toată discuția)