avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salarii

As dori sa stiu daca impozitul de 16% se scade din salariul brut sau din salariul brut ramas in urma scaderii contributiilor la pensii, sanatate, somaj. Mentionez ca sunt angajat in baza unui contract prestari servicii.
Cel mai recent răspuns: ologute , utilizator 07:27, 13 Iunie 2013
Din salariul brut se scad contributiile salariatului si deducerea personala, iar la acest venit se aplica impozitul pe salarii.
vin si eu cu o intrebare .... As dori ca salariul me de incadrare sa fie calculat fara gradele profesionale (este dorinta mea, nu vreau sa intru in detalii si de ce, o sa ma explic daca e necesar neaparat), drept pentru care intreb ..se poate face acest lucru din punct de vedere legal ? Adica, eu sunt incadrat ca si salarizare asemanator cadrelor didactice (sunt bugetar), am obtinut gradul I dar nu as dori sa-mi fie trecut in grila de salarizare..adica as dori ca incadrarea mea sa se faca tot cu gradul al II-lea. Daca se poate imi puteti spune si legea prin care pot cere aceasta serviciului contabilitate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu fara grade profesionale ologute ologute vin si eu cu o intrebare .... As dori ca salariul me de incadrare sa fie calculat fara gradele profesionale (este dorinta mea, nu vreau sa intru in detalii si ... (vezi toată discuția)
Salarizare pe legislația din 2017? FuguTheFish FuguTheFish Recent am aflat că o companie cu un număr mare de angajați face salarizarea \"pe legislația din 2017\". Întrebarea mea este: Au voie firmele să ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna exact salariu de baza? mieluu mieluu am revenit la serviciu dupa 2 ani.am primit o decizie pentru un salariu de baza de 4000lei(salariu incadrare 3400).asta la bugetari. ce inseamna?se va aplica ... (vezi toată discuția)