avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu alcoolemie

Buna ziua! in 2011 am avut un accident rutier cu alcoolemie, pe dovada scrie accident cu victime, a fost o singura victima cu nimic important, o mica zdruncinare, iar la dosar nu am nici o plangere, am facut la iml probele mi-a iesit 1,15 - 1,20, am dat inca o declaratie anu acesta in ianuarie 2013 si acum m-au chemat iar si nu inteleg de ce acum ma duc la alt politist si numai e acelasi ca pana acuma, as dori sa stiu daca se poate intampla nasol, dosar penal sunt sigur ca va exista dar sper sa nu fie nimic mai rau de atata. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sammoadrian , utilizator 09:45, 7 Iunie 2013
Cereti recalculare, alcoolemia v-a iesit in crestere, asta inseamna ca in urma cu o ora fata de prima prelevare,la momentul accidentului, concentratia teoretica va fi sub 1,15.In caz ca victima nu are certificat medico-legal , cel putin 10 zile ingrijiri,respundeti numai pt. alcool.V-a chemat sa vi se prezinte materialul de urmarire penala.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
avvalentina, utilizator
da recalcularea a fost facuta, ca in ianuarie cand am fost mi s-a spus si de recalculare. ma poate afecta cu ceva ca am mai avut 2 amenzi administrative?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in vederea anularii pt 0,60 mg alcool pur in aerul expirat dani gabrian dani gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi dati niste sfaturi cu privire la urmatoarea problema: -am fost oprit in trafic, noaptea la 02;00, am suflat in etilotest si mi-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ce pedeapsa ar putea primi? Deea24 Deea24 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)