avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidente ușor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidente ușor

Am acrosat din greșeală un autovehicul sa făcut toate demersurile la poliție ........propietarul masini pe care am lovito a cerut copie dupa asigurare si copie dupa talonul masini mele zice el ca așa ai cere la service .......este adevărat ca pentru reparații la service sa i ceara copie dupa talonul meu?
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
Vera29, utilizator
Mai degraba ii cere asiguatorul. Treburile se misca mai repede daca pagubitul umbla dupa actele necesare la dosarul de dauna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire accident usor Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Va salut,ma confrunt cu o situatie mai mult decat proasta! Dimineata,la plecarea de pe locul de parcare,cand am virat dreapta,am acrosat usor ( impins) roata ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solutiona un caz de daune rca si de ce acte este nevoie. laszlo82 laszlo82 Buna seara. De curand masin lui frate meu a suferit un acident rutier soferul find tata iar cel vinovat o persoan din PH dupa incident a venit Politia si a ... (vezi toată discuția)
Daca ai avut ghinionul sa fi tamponat .. aez aez de un sofer neatent(se intampla),esti complet nevinovat,insa vei umbla pe la politie,apoi la service,apoi vei sta fara masina...stiti povestea multi dintre ... (vezi toată discuția)