avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor surprizã la o ieºire din indiviziune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor surprizã la o ieºire din indiviziune

Sotia piritului doreste sa depuna marturie impotriva lui in favoarea reclamatului dar asta dupa ce s-au audiat martorii . Aceasta s-a suparat datorita faptului ca piritul si martorii acestuia au mintit la interogatoriu si la audierea martorilor . Ce se mai poate face ? Se mai poate audia aceasta sau poate face o adresa ceva ,pentru a combate minciunile alora ? Mentionez ca la urmatoarea infatisare mai este de interogat unul dintre piriti .La acea sedinta se mai poate face ceva pentru a fi ascultata aceasta doamna ?
Cel mai recent răspuns: prietenulomului , utilizator 20:09, 7 Iunie 2013
Nu, pentru ca "acea doamna" trebuiea nominalizata la termenul de probe. Dar daca ceilalti martori au depus "marturie mincinoasa", puteti face plangere penala impotriva lor si, acea "doamna", poate fi martorul la cercetarea penala.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
Manole Dumitru, utilizator
Super !! DA este SUPER IDEEA !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va adresez o intrebare cred eu delicata, sunt trimis in ... Roman85 Roman85 Va adresez po intrebare cred eu delicata disi sunt trimis in judecata pentru hartuire cerand excluderea a doi martori pentru a nu fi audiat i ... (vezi toată discuția)
Citare martori aidu aidu Sunt foarte nelinistit deoarece instanta a dispus citarea martorilor prin aceasi incheiere cu care a dispus si administrarea interogatoriilor. Rezulta de aici ... (vezi toată discuția)
Se poate redeschide un dosar penal inchis? Vasile75 Vasile75 In August 2009 am depus o Plangere Penana impotriva cuiva pentru Marturie Mincinoasa si Fals in declaratii pt ca respectiva persoana a deschis la Judecatorie ... (vezi toată discuția)