avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

Buna ziua, am urmatoarea problema,eu sora mea si parintii am stat mereu in curte cu bunicii,casa fiind pe numele lor, bunicul meu ia dat jumatate din casa tatalui meu dar nu vanzare-cumparare ci donatie, tatal meu mai avand un frate care era insurat si locuia in alta parte, cand bunicul meu a murit nu s-au facut acte,fratele tatei a divortat si s-a mutat in curte cu bunica,traind in concubinaj cu altcineva,dupa ceva timp a murit tata nici atunci nu s-au facut actele, dupa cativa anii a murit si el, lasand in urma o datorie la banca,cat a fost in viata a facut imprumuturi de si-a luat in casa,knd a murit concubina lui a luat tot ce era si a plecat,nici dupa ce a murit el nu s-au facut actele, eu cu sora mea si mama vrem sa facem actele insa cea batrana nu vrea, banca a dat in judecata. ce ar trebui sa facem. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: cocorica , utilizator 22:03, 7 Iunie 2013
Ce suma are de recuperat BANCA?Calculati daca merita sa solicitati instantei dezbaterea, veti plati aici 3 % din valoarea masei succesorale.
pai din cate stiu sunt vreo 7500 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa tata placinta placinta Buna ziua , as avea si eu o intrebare daca sunteti amabil.Mi-a murit tata anul trecut pe 13 decembrie 2011 si a lasat in urma jumatate de garsoniera.Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire cristian1702 cristian1702 Suntem 3 frati , parinti au murit , ei au trait in concubinaj , avem o curte de 2200 m patrati , mai avem o sora din prima casatorie a mamei , doresc sa stiu , ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin identitate mioararadu mioararadu buna sora mea a locuit in concubinaj timp de 18 ani anul acesta concubinul a decedat el avand 3 copii .Ea vrea sa revina la casa parinteasca unde locuieste ... (vezi toată discuția)