avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare buletin identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare buletin identitate

buna sora mea a locuit in concubinaj timp de 18 ani anul acesta concubinul a decedat el avand 3 copii .Ea vrea sa revina la casa parinteasca unde locuieste cumnata mea cu fiul surorii mele parintii si fratele meu sant decedati nu avem acte in curte decat titlul de propietate al bunicului meu din partea tatalui .Nu am dezbatut mostenirea inca cumnata mea a preluat rolul dupa fratele meu care la randul lui l a preluat dupa tata .Sora mea revine in casa parintilor poate sa s faca acte fara sa depinda de cumnata mea .
Cel mai recent răspuns: mioararadu , utilizator 21:14, 15 Iunie 2020
Buna ziua,
Nu sunteti deloc clara.
Cum sa se preia rolul fara dezbaterea succesiunii/
Ceva este in neregula in ce ati postat.
Luati legatura cu un avocat care, dupa ce VEDE actele, va poate indruma.
Dupa ce tatal meu a decedat fratele meu a platit impozitul pe locuinta din cate stiu eu tot pe numele tatalui meu dar el fiind cu grad unu de handicap a fost scutit de nustiu cat la suta din impozit si dupa ce a decedat si el nepotul meu care e nascut crescut in casa parintilor mei a avut nevoie de semnatura cumnatei mele pentru buletin .Si sora mea tot acelas lucru a patit cand i a expirat buletinul a luat o pe cumnata mea sa o i a in spatiu totodata ce sora mea e mostenitoare directa a tatalui meu Nu stiu de ce i a fost impus acest lucru mostenirea nu e dezbatuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietar fara titlu de proprietate - parintii mei au constuit casa ... mioararadu mioararadu Popietar fara titlu de propietate parintii mei au constuit casa pe un teren dat de bunicul patern casa e construita in 1967-68 cum era pe atunci fara ... (vezi toată discuția)
Buna seara bunica mea decedata i are 3 copii din prima casatorie ... Uzac Uzac Buna seara Bunica mea decedata i are 3 copii din prima casatorie ( un copil este mama) A - ll - a relatie concubinaj are 2 copii Bunica vinde casa de la ... (vezi toată discuția)