avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte necesare pentru casatorie in Egipt
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte necesare pentru casatorie in Egipt

va rog frumos sa ma ajutat cu un raspuns: vreau sa ma casatoresc in Egypt si am urmatoarele acte : hotarare de divort definitiva si irevocabila supralegalizata la Ministerul Justitiei si MAE ,certificat de nastere si certificat de celibat de asemenea supralegalizate la MAE, ce acte imi mai trebuie s-au ce pasi trebuie sa mai urmez? daca trebuie sa merg si la ambasada Egyptului in Romania? va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
mihaela711, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 7 Iunie 2013
Cititi acest articol " Casatoria in Republica Araba Egipt"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Acte si alte proceduri necesare pt casatorie in romania cu un cetatean egiptean laraiva laraiva Buna sa va fie inima! Doresc sa ma casatoresc in Romania cu un cetatean egiptean. 1.Stiu ce trebuie pt Primarie,dar nu sunt lamurita cu Apostila care ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean egiptean karyna89 karyna89 Buna seara, Ma voi casatori cu un egiptean, stiu ca am nevoie de un certificat de celibat-de la starea civila unde sunt inregistrata, dar cat dureaza pana ... (vezi toată discuția)