avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu un cetatean egiptean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu un cetatean egiptean

Buna seara,

Ma voi casatori cu un egiptean, stiu ca am nevoie de un certificat de celibat-de la starea civila unde sunt inregistrata, dar cat dureaza pana mi-l emit si pt supralegalizare la fel, cat timp dureaza?
Dati-mi va rog mai multe detalii, ce acte am nevoie, cat timp dureaza?..
@cat timp dureaza finalizarea casatoriei in Egipt, viitorul sot mi-a spus ca o luna, asa este?
Multumesc frumos!:-/
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:53, 11 Mai 2014
Adeverinta o puteti obtine repede pentru ca se elibereaza de serviciul care are in pastrare actul de nastere.
Din ce scrie pe site-ul Ambasadei Romaniei in Egipt nu e nevoie sa o supralegalizati ci veti da o declaratie:

declaratie data la Ambasada Romaniei la Cairo din care sa reiasa statutul civil al persoanei (necasatorit, divortat), precum si religia (crestina, musulmana).

Presupun ca e bine sa o aveti pentru a demonstra consulului starea dvs. civila si a-l scuti de verificari.
Doar daca ati mai fost casatorita trebuie sa supralegalizati sentinta de divort atat la MAE roman cat si la Ambasada Egiptului din Romania.

Detalii despre casatoria in Egipt:
[ link extern ]

Sa retineti ce scrie la final: trebuie ori sa inscrieti casatoria la ambasada noastra in Egipt ori sa o transcrieti in tara, la locul dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada egiptului ... Sofia Popescu Sofia Popescu M-am casatorit cu un cetatean egiptean la ambasada Egiptului din Londra. Certificatul este supralegalizat, cu stampilele ambasadei din Londra si MAE ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean din egipt angiangi1 angiangi1 Buna ziua ! Sunt de cetatenie romana,lucrez in Spania , sunt rezident aici, cu loc de munca. As dori sa ma casatoresc cu un cetatean egiptean in Romania ... (vezi toată discuția)