avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cazul în care copilul s-a nãscut în noiembrie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cazul în care copilul s-a nãscut în noiembrie 2011, tatãl este obligat sã efectueze o lunã de CCC?

Buna seara,va rog sa-mi spuneti ,daca copilul s-a nascut in noiembrie 2011,sotul mai este obligat sa efectueze acea luna de CCC?
Din art 11...eu am inteles ca, doar cei ai caror copii s-au nascut dupa martie 2012 au aceasta obligativitate....gresesc?

multumesc anticipat...
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
NIKI 31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:42, 8 Iunie 2013
1. Asa este, aveti dreptate.

2. Prevederea legala ca si celalalt parinte sa beneficieze de cel putin o luna de CCC este aplicata numai in cazurile cand copiii s-au nascut incepand cu 01.03.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil geo2612 geo2612 buna ziua. daca fetita mea s-a nascut pe data de 8 ianuarie 2012, se mai aplica legea cu privire la intoarcerea la servici cu o luna inainte? adica sunt ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate georgepbr georgepbr Buna seara.As dori si eu sa stiu pentru cine se aplica OUG 124/2011.Sunt in crestere copil pana pe data de 18.04.2013 cand copilasul implineste 2 anisori.As ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil - celalalt parinte pacepa_2001 pacepa_2001 Buna ziua In cazul in care o persoana se afla in concediu crestere copil (optiunea: 2 ani) pana pe data de 01.02.2013, exista noutati legislative conform ... (vezi toată discuția)