avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Verificare in Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Verificare in Monitorul Oficial

Buna ziua!
Cu ajutorul cuiva am început procedura de lichidare a SRL ului!! Mi s a spus ca acum trebuie sa așteptăm publicarea in monitorul oficial si ca durează o luna!persoana este plecata din tara,in concediu,si a trecut de o luna!cum as putea verifica dacă măcar s a depus ceva la monitor,sau dacă eventual s a publicat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danielle21 , utilizator 07:29, 9 Iunie 2013
De la registrul comertului ar fi trebuit sa primiti mentiunea -rezolutia ca s-a inscris in registru cererea dvs.-acestea le primiti la 7 zile de la depunerea cererii. Registrul transmite catre Mo spre plublicare. Sunati la Monitorul Oficial si intrebati daca si in ce numar al Moniturului a fost publicata mentiunea nr....
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2013
leuca_luminita, utilizator
Primiti aceasta informatie de la registru comertului din judetul in care este inregistrata societatea.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-se publica actul constitutiv in monitorul oficial? IB IB Buna ziua, Va rog sa ma informati daca se publica actul constitutiv la infiintarea unui SRL in MO. Am primit un raspuns ca se publica, dar am gasit in ... (vezi toată discuția)
Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)