avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat martor!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat martor!

Buna ziua !

Poate un avocat sa depuna marturie in aceiasi cauza pentru partea pentru care a fost si angajat ?
Este o cauza civila .

multumesc.

Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 14:29, 8 Iunie 2013
Numai daca renunta la mandat.
nu poate, cautati-va un alt martor.
Nu este martorul meu ,este propus martor pentru partea pentru care a fost angajat! Exista un articol in acest sens?
multumesc
Da, exista: calitatea de martor primeaza inainte calitatii de avocat.

Daca va fi propus ca martor, inseamna ca pe viitor in cadrul acelui proces, nu va mai putea sa reprezinte partea.
A fost deja avocat in cauza ,poate acum sa fie martor?

Alte discuții în legătură

Avocatul, martor in procesul in care pledeaza cezarad cezarad Buna ziua. Am o intrebare. Ce se intapla daca un avocat apara interesele unei persoane, si doreste sa fie audiat chiar EL ca martor in respectivul proces ? ... (vezi toată discuția)
Martori cris_deo cris_deo buna seara . va rog sa-mi spuneti si mie cine nu poate depune marturie intr-o actiune penala sau civila si care e art. de lege . va multumesc (vezi toată discuția)
Cine poate fi acceptat ca martor in procesele civile? ContSters310776 ContSters310776 Buna seara Cine poate sa-mi raspunda daca un cuscru poate depune marturie in procesul civil pentru cuscrul sau proces pe care -l are acesta cu niste ... (vezi toată discuția)