avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa PF
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa PF

Buna ziua,
Sunt persoana fizica autorizata si vreau sa declar firma in insolventa,imi poate spune cineva care sunt pasii si costurile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:06, 8 Iunie 2013
Pentru declansarea procedurii de insolventa va recomand sa luati legatura cu un practician in insolventa deoarece fiecare caz in parte are particularitatile lui. Trebuie sa stiti ca in conformitate cu art.1 alin. 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, la PFA este aplicabila procedura simplificata. Daca doriti sa cereti dvs insolventa, procedura si actele de care aveti nevoie le gasiti la art. 26-28 din legea mai-sus citata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment alyda alyda Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti cum pot declara o firma falimentara? Am acumulat datorii atat catre stat cat si catre furnizori si nu le pot ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata insolventa geo-vem geo-vem Va rog sa-mi spuneti ce inseamna ``procedura simplificata a insolventei``?si care sunt pasii intro asemenea situatie?adica ce se intimpla mai exact? Va ... (vezi toată discuția)
Deschisa procedura insolventei. in baza art. 36 din legea nr. 85/2006 se suspendã judecarea exuser exuser As avea si eu nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea speta: la data de 15.09.2011 SC X SA deschide la judecatorie o actiune avand ca obiect somatie de ... (vezi toată discuția)