Va rog sa-mi spuneti cum pot sa anulez o licitatie care banuiesc, ca a fost trucata.Pe scurt va descriu situatia. Mi s-a scos la licitatie garsoniera pentru o datorie de 5000 euro, neachitata unei persoane fizice. Garsoniera a fost evaluata la pretul de 15.000 euro.La prima licitatie organizata nu s-a prezentat nimeni, iar la a doua licitatie care a avut loc pe 30.04.2013 s-au prezentat 2 persoane din 3 inscrise.La aceasta a doua licitatie, garsoniera mea s-a adjudecat pt. suma de 5000 euro, exact cat aveam datorie. Pretul la care s-a vandut nu este pretul corect, iar la licitatie banuiesc ca au participat doi interpusi ai debitoarei, dar acest lucru nu-l pot dovedi. Ce mai pot face pt. a anula aceasta licitatie in afara de a plati datoria de 5000 euro, pentru ca nu am bani in prezent. Se mai poate face o actiune in instanta pt. a opri evacuarea mea care urmeaza a se face in urmatoarele 3 zile? Mentionez ca in aceasta garsoniera mai locuiesc inca doua persoane care sunt luate in spatiu de mine, respectiv fiica mea majora si infirma si actualul sot. Specific ca aceasta garsoniera este bunul meu propriu exclusiv. Va rog sa ma ajutati cu o sugestie.
Va multumesc frumos.
Intre aspect temeinic si "banuiala"este o diferenta semnificativa
Exista posibilitatea ca bunul dedus executari sa se adjudece la un pret mult mai mic fata de evaluare,la pretul cel mai mare oferit de participanti la licitatie
Nu aveti decat sa faceti o contestatie la executare si sa cereti suspendarea executarii, iar pa cale separata sa cereti suspendarea provizorie a executarii silite.
Ca si motiv de contestatie spuneti ca vanzarea s-a facut la un pret derizoriu. Trebuie sa va rugati sa vi se admita. De asemenea, sa motivati puternic dpdv social, cererea , inclusiv ca este locuinta fiicei dumneavoastra si starea acesteia de sanatate, poate o induplecati pe judecatoare.
Mult succes!
Stimata d-na, de ce nu v-ati vandut d-voastra garsoniera ? Plateati datoria si mai ramaneati cu bani ! Ati gresit si/sau ati sperat la nu stiu ce... Pacat ca sufera si altii !